Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na nieco orientalną zupę? Polecamy zupę krem z dyni z dodatkiem fasoli, imbiru i chilli. Zupa jest kremowa, aksamitna i lekko pikantna.
1 | Szczypta |
imbir
|
|
1 | Szczypta |
chili
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
ocet balsamiczny
|
|
0.5 | Litra |
bulion warzywny
|
|
500 | Gramów |
Dynia
|
|
100 | Gramów |
fasola czerwona konserwowa
|
|
1 | Sztuka |
por
|
|
1 | Sztuka | ||
2 | Sztuki |
Tost pszenny
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
szczypiorek
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |