Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ostre danie na zimowe wieczory.
100 | Mililitrów |
Mleczko kokosowe
|
|
1 | Kilogram |
Dynia
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
150 | Gramów |
Orzechy arachidowe
|
|
1 | Łyżka |
Olej sezamowy
|
|
1 | Łyżka |
ocet balsamiczny
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
0.5 | Sztuki |
Papryczka ostra chili
|
|
0.5 | Łyżki |
chili
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |