Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dutch Baby to pieczony i bardzo puszysty naleśnik. Tradycyjnie podawany z jabłkami i cynamonem. Zasmakuje każdemu, a szczególnie wielbicielom szarlotki.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Kropla |
Wanilia
|
|
1 | Sztuka |
jabłko
|
|
1 | Łyżeczka |
masło
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
cynamon
|
|
1 | Szczypta |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |