Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tania i szybka w przygotowaniu - jako obiad jednogarnkowy lub w plenerze na ognisku. Potrawa popularna na Śląsku i Zagłębiu szczególnie w okresie wykopków.
2 | Kilogramy |
ziemniaki
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
burak
|
|
2 | Sztuki | ||
1 | Sztuka |
boczek
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
25 | Dekagramów |
boczek wędzony
|
|
25 | Dekagramów |
kiełbasa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |