Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Smaczne, lecz nieco tłuste danie- żeberka duszone z porem i marchewką.
1 | Kilogram |
żeberka wieprzowe
|
|
4 | Szczypty |
pieprz
|
|
4 | Szczypty |
sól
|
|
4 | Sztuki |
marchew
|
|
2 | Sztuki |
por
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
3 | Gramy |
pieprz ziarnisty
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Łyżka |
śmietana
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
3 | Łyżki |
smalec
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |