0

Składniki

1 Szklanka
ketchup
1 Szklanka
bulion
2 Sztuki
cebula
3 Łyżki
Cukier brązowy
0.5 Kilograma
żeberka wieprzowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. podane składniki dokładnie wymieszać polać powstałym sosem żeberka i dusić je do miękkości.

Opis

świetne na sobotni obiadek

Podobne przepisy

Diabelski Kurczak

Łatwy Do 1 godz

Gryczotto z boczkiem, brokułami i zielonymi szparagami

Łatwy Do 1 godz

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz

Polędwiczki duszone w cydrze

Łatwy Do 3 godz

Rurki w sosie śmietanowo-pieczarkowym z kurczakiem

Łatwy Do 40 min

Żeberka wieprzowe po węgiersku

Średni Do 40 min

Zupa wołowo – pomidorowa z kolankami.

Łatwy Do 40 min

Aromatyczna fasolka po bretońsku

Średni Do 2 godz

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!