Duszone podudzia drobiowe
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Duszone podudzia drobiowe](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973296888.jpeg&w=3840&q=75)
Szybkie i łatwe w przygotowaniu ,proste skłądnki,niski koszt produktów.
0
0 / 0
Szybkie i łatwe w przygotowaniu ,proste skłądnki,niski koszt produktów.
7
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
1 szczyp. przyprawa do kurczaka
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 szt. kostka rosołowa
2 łyżka masło
30 dag. nóżki z kurczaka
20 dag. marchew
Przygotowanie
1
Z nóżek i marchwi ugotować wywar.W razie potrzeby doprawić do smaku.
2
W naczyniu zostawic tyle wywaru,by zakrywał podudzia.Marchew pokroić w plasterki.Dodać masło lub margarynę i odrobinę przyprawy do kurczaka.
3
Doprawić do smaku.Całość dusić do miękkości.