Drożdżowy wieniec z kapustą kiszoną i pieczarkami

MartaPedoo
Drożdżowy wieniec z kapustą kiszoną i pieczarkami

Średnia 0 / 0

Oceń!

13

Składniki

90 min

Przygotowanie

Składniki


8 porcji

Składniki

500 g mąka pszenna tortowa lubella

200 mleko uht 3,2%

0.50 kostka drożdże w kostce

1 szt. jaja kurze całe

100 g masło

1 szczyp. sól

300 g kapusta kiszona

20 dag. pieczarki

1 szt. cebula

0.50 łyżecz. kminek

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

1 szt. jaja kurze całe

Przygotowanie

Wartości odżywcze na porcję


Energia

369

kcal

Białka

11

gram

Węglowodany

51

gram

Tłuszcze

13

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Przepisy według składników


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły