Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Puszyste i miękkie drożdżowe ślimaczki z dżemem truskawkowym i polewą z białej czekolady znikną z talerza w mgnieniu oka. Są pyszne i maluchy z pewnością je pokochają. Smacznego.
ciasto: |
|||
2.5 | Szklanki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
150 | Mililitrów |
mleko
|
|
100 | Gramów |
Masło roztopione
|
|
50 | Gramów |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
cukier
|
|
25 | Gramów |
Świeże drożdże
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
dodatki: |
|||
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
80 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
2 | Łyżki |
Śmietana 30%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |