Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Połączenie słodkiego ciasta drożdżowego i kruszonki z kwaskowatymi śliwkami jest genialnie wyważone. Ciasto idealnie pasuje do kawy, ale również jako drugie śniadanie.
0.5 | Kilograma |
mąka pszenna
|
|
1 | Kilogram |
śliwki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
1 | Szklanka |
mleko
|
|
0.25 | Szklanki |
cukier puder
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
5 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
6 | Łyżek |
cukier
|
|
10 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
5 | Dekagramów |
drożdże
|
|
25 | Dekagramów |
mąka pszenna
|
|
15 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |