Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Świetna drożdżowa rolada z jabłkami, pełna aromatu, który szybko rozejdzie się po całym domu. Nie ma nic przyjemniejszego niż zapach świeżego ciasta drożdżowego.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
0.75 | Szklanki |
mleko
|
|
1 | Sztuka |
Cukier wanilinowy
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
2 | Sztuki |
jabłka
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
4 | Dekagramy |
drożdże
|
|
20 | Dekagramów |
ser biały
|
|
5 | Dekagramów |
płatki migdałowe
|
|
0.5 | Kostki |
margaryna zwykła
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier puder
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |