Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do czerwonego barszczu idealny dodatek.
4 | Mililitry |
przyprawa maggi
|
|
1 | Kilogram |
pieczarki
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz ziołowy
|
|
250 | Gramów |
margaryna
|
|
1 | Szklanka |
śmietana 18%
|
|
4 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
8 | Sztuk |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka | ||
4 | Łyżki |
cukier
|
|
1 | Łyżka |
sól
|
|
8 | Łyżek |
kasza manna
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
10 | Dekagramów |
drożdże
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |