Drobiowe klopsy.

m7
Drobiowe klopsy.

0

0 / 0

szybko i smacznie

6

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 szczyp. sól

1 szczyp. pieprz

1 szt. pierś kurczaka

1 szt. cebula

1 szt. sos pomidorowy łowicz

2 łyżka kasza manna

Przygotowanie


1

Mięso,cebulę zmielić przez maszynkę. Dodać jajka, kaszę oraz przyprawy.Zagnieść na jednolitą masę.

2

Formujemy małe klopsiki i gotujemy w osolonej wodzie ok 15 min. Przyrządzamy sos i polewamy nim klopsy.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

219

kcal

Białka

18

gram

Węglowodany

24

gram

Tłuszcze

4

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły