Drobiowe klopsy.
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Drobiowe klopsy.](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973562930.jpeg&w=3840&q=75)
Stary sprawdzony przepis.
1
0 / 0
Stary sprawdzony przepis.
6
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 kg pierś kurczaka
1 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
2 łyżecz. kasza manna
1 szt. cebula
1 szt. sos pomidorowy łowicz
Przygotowanie
1
Mięso,cebulę zmielić przez maszynkę.
2
Dodać jajka, kaszę oraz przyprawy.
3
Zagnieść na jednolitą masę.
4
Formujemy małe klopsiki i gotujemy w osolonej wodzie ok 15 min. Przyrządzamy sos i polewamy nim klopsy.