Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Draniki - to białoruska nazwa placków ziemniaczanych. Jest to danie tradycyjnej kuchni białoruskiej, w której potrawy z ziemniaków są bardzo popularne.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
300 | Gramów | ||
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka | ||
5 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
2 | Łyżki |
mąka pszenna
|
|
3 | Łyżki |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |