Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz ochotę na pyszną rybę? Mamy dla Ciebie przepis na polędwica z dorsza w sosie chrzanowym. Sprawdzi się również, jako alternatywa dla karpia na świątecznym stole. Będzie pysznie!
300 | Gramów |
polędwica z dorsza
|
|
200 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
ząbek czosnku
|
|
2 | Łyżki |
Masło klarowane
|
|
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |