Dorsz w pomidorach z sosem neapolitańskim
Łowicz
Przepis na dorsza w pomidorach z sosem neapolitańskim - błyskawiczny obiad z rybą w roli w głównej. Wypróbuj nasz pomysł na danie w 15 minut. Potrzebujesz sosu neapolitańskiego Łowicz, filet z dorsza, pomidorki cherry i świeżą bazylię. Praktyczny przepis na dorsza w pomidorach dla zapracowanych i zabieganych, którzy w krótkim czasie chcą zjeść coś pożywnego i zdrowego.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
367
kcal
Białka
64
gram
Węglowodany
12
gram
Tłuszcze
1
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.
0
0 / 0
Przepis na dorsza w pomidorach z sosem neapolitańskim - błyskawiczny obiad z rybą w roli w głównej. Wypróbuj nasz pomysł na danie w 15 minut. Potrzebujesz sosu neapolitańskiego Łowicz, filet z dorsza, pomidorki cherry i świeżą bazylię. Praktyczny przepis na dorsza w pomidorach dla zapracowanych i zabieganych, którzy w krótkim czasie chcą zjeść coś pożywnego i zdrowego.
?
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Przygotowanie
Do żaroodpornego naczynia wlej Sos Neapolitański Łowicz, dodaj umytą rybę oraz pomidorki cherry.
Zapiekaj pod przykryciem przez 15 min.
Podawaj posypane koperkiem w towarzystwie warzyw na parze.
Wartości odżywcze na porcję
Energia
367
kcal
Białka
64
gram
Węglowodany
12
gram
Tłuszcze
1
gram
Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.