Dorsz w pomidorach z sosem neapolitańskim

Łowicz
Dorsz w pomidorach z sosem neapolitańskim

0

0 / 0

Przepis na dorsza w pomidorach z sosem neapolitańskim - błyskawiczny obiad z rybą w roli w głównej. Wypróbuj nasz pomysł na danie w 15 minut. Potrzebujesz sosu neapolitańskiego Łowicz, filet z dorsza, pomidorki cherry i świeżą bazylię. Praktyczny przepis na dorsza w pomidorach dla zapracowanych i zabieganych, którzy w krótkim czasie chcą zjeść coś pożywnego i zdrowego.

?

Składniki

15 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Przygotowanie


1

Do żaroodpornego naczynia wlej Sos Neapolitański Łowicz, dodaj umytą rybę oraz pomidorki cherry.

2

Zapiekaj pod przykryciem przez 15 min.

3

Podawaj posypane koperkiem w towarzystwie warzyw na parze.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

367

kcal

Białka

64

gram

Węglowodany

12

gram

Tłuszcze

1

gram

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły