Inspiracja Adobe Stock
0

Składniki

2 Sztuki
Filet rybny
1 Opakowanie
ingridient
bulion warzywny Krakus
1 Sztuka
groszek zielony konserwowy
1 Sztuka
nać pietruszki
1 Sztuka
sól
1 Sztuka
ŻELATYNA
1 Sztuka
pieprz
1 Sztuka
kukurydza
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Sporządzić wywar warzywny Krakus .Rybę przyprawić.Włożyć do gotującego się wywaru.Gotować ok 5 min. na małym ogniu. Wyciągnąć ostudzić.Ułożyć na półmisku lub włożyć do foremek.
  2. Żelatynę rozpuścić według poleceń na opakowaniu.Ozdobić rybę kukurydzą i groszkiem.
  3. Gdy żelatyna będzie tężała zalać rybę.Odstawić na kilka godzin.

Opis

Na wigilię:)

Podobne przepisy

Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet drobiowy z galaretką żurawinową

Pikantne krążki ziemniaczane

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Pikantne krążki ziemniaczane

Karkówka do chleba

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Karkówka do chleba

Kulebiak z kapustą

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Kulebiak z kapustą

Roladki z łososia z delikatnym twarożkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Roladki z łososia z delikatnym twarożkiem

Sałatka z kurczakiem, grejpfrutem, fetą i żurawiną

Przepis
Łatwy Do 15 min
Sałatka z kurczakiem, grejpfrutem, fetą i żurawiną

Jajka faszerowane pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Jajka faszerowane pieczarkami

Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kruche tarteletki z nadzieniem jajeczno-krabowym i chrzanem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!