Dorsz w galarecie

m7
Dorsz w galarecie

0

0 / 0

0

Na wigilię:)

8

Składniki

40 min

Przygotowanie

Składniki


2 porcje

Składniki

2 szt filet rybny

1 opak. bulion warzywny krakus

1 szt groszek zielony konserwowy

1 szt nać pietruszki

1 szt sól

1 szt żelatyna

1 szt pieprz

1 szt kukurydza

Przygotowanie


1

Sporządzić wywar warzywny Krakus .Rybę przyprawić.Włożyć do gotującego się wywaru.Gotować ok 5 min. na małym ogniu. Wyciągnąć ostudzić.Ułożyć na półmisku lub włożyć do foremek.

2

Żelatynę rozpuścić według poleceń na opakowaniu.Ozdobić rybę kukurydzą i groszkiem.

3

Gdy żelatyna będzie tężała zalać rybę.Odstawić na kilka godzin.

Kategorie


PlanerUlubione
Szukaj
PrzepisyArtykuły