1

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa do ryb
2 Sztuki
Dorsz świeży filety bez skóry
0.5 Sztuki
por
1 Sztuka
marchew
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z dorsza przyprawiamy przyprawą do ryb, odstawiamy.
  2. W tym czasie por i marchew kroimy w krążki, na folii układamy rybę, posypujemy warzywami, dokładnie owijamy, układamy na blaszce, pieczemy ok 25 minut w temp 180stopni.

Opis

Pyszna, zdrowa rybka :)

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Cannelloni z mięsem mielonym

Przepis
Średni Do 1 godz
Cannelloni z mięsem mielonym

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Makaron bolognese w paprykach

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron bolognese w paprykach

Makaron maślany z warzywami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Makaron maślany z warzywami

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Przepis
Trudny Do 1 godz
Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!