1

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa do ryb
2 Sztuki
Dorsz świeży filety bez skóry
0.5 Sztuki
por
1 Sztuka
marchew
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z dorsza przyprawiamy przyprawą do ryb, odstawiamy.
  2. W tym czasie por i marchew kroimy w krążki, na folii układamy rybę, posypujemy warzywami, dokładnie owijamy, układamy na blaszce, pieczemy ok 25 minut w temp 180stopni.

Opis

Pyszna, zdrowa rybka :)

Podobne przepisy

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz.

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Łatwy Do 40 min.

Cannelloni z mięsem mielonym

Średni Do 1 godz.

Kotleciki rybne z sosem koperkowym

Łatwy Do 40 min.

Kotleciki z kaszy jęczmiennej

Łatwy Do 40 min.

Makaron maślany z warzywami

Łatwy Do 40 min.

Makaron spaghetti z kaczką i sosem z czerwonego wina

Trudny Do 1 godz.

Makaron z warzywami i kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!