1

Składniki

1 Szczypta
sól, pieprz
1 Łyżeczka
przyprawa do ryb
2 Sztuki
Dorsz świeży filety bez skóry
0.5 Sztuki
por
1 Sztuka
marchew
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Filet z dorsza przyprawiamy przyprawą do ryb, odstawiamy.
  2. W tym czasie por i marchew kroimy w krążki, na folii układamy rybę, posypujemy warzywami, dokładnie owijamy, układamy na blaszce, pieczemy ok 25 minut w temp 180stopni.

Opis

Pyszna, zdrowa rybka :)

Podobne przepisy

Ryba na zimno w warzywach

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ryba na zimno w warzywach

Kotlety rybne z warzywami

Przepis
Średni Do 1 godz
Kotlety rybne z warzywami

Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Przepis
Łatwy Do 40 min
Azjatyckie pappardelle z wołowiną

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczny bigos z młodej kapusty

Rosół z cielęciną

Przepis
Średni Do 3 godz
Rosół z cielęciną

Szybka zupa pieczarkowa

Przepis
Łatwy Do 40 min
Szybka zupa pieczarkowa

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Przepis
Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!