0

Składniki

1 Szklanka
mąka pszenna tortowa
0.25 Szklanki
woda
1 Sztuka
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Podane składniki połączyć ze sobą i dokładnie wyrobić.
  2. Następnie ciasto dość cienko rozwałkować i zostawić w spokoju aby trochę się przesuszyło.
  3. Następnie kawałki ciasta wkładać do maszynki do robienia makaronu. Gotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem oleju.

Opis

najlepszy jest jednak domowy co by nie mówić

Podobne przepisy

Gulasz z dzika z kluseczkami

Łatwy Ponad 3 godz
Gulasz z dzika z kluseczkami

Indyjskie Bhaji

Średni Do 40 min
Indyjskie Bhaji

Makaronowa zapiekanka z łososiem

Łatwy Do 1 godz
Makaronowa zapiekanka z łososiem

Zapiekanka makaronowa

Średni Do 1 godz
Zapiekanka makaronowa

Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Łatwy Do 40 min
Piersi kurczaka w cieście czosnkowym

Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Średni Do 1 godz
Pęczotto ze szparagami i zielonym groszkiem

Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Łatwy Do 15 min
Camembert panierowany z sosem śliwkowym

Camembert w cieście naleśnikowym

Łatwy Do 40 min
Camembert w cieście naleśnikowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!