Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Golden syrup to złocisty syrop o wyglądzie i konsystencji płynnego miodu, ale o większej przejrzystości. Używa się go do różnorakich deserów, a także jako dodatek do pancakesów czy naleśników Z przepisu otrzymacie około 1 litra pysznie słodkiego golden syrupu. Buteleczki mogą być przechowywane w szafce w temperaturze pokojowej.
1 | Kilogram |
cukier
|
|
200 | Gramów |
cukier
|
|
50 | Gramów |
woda
|
|
600 | Gramów |
woda
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |