Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowy dżem jest świetną alternatywą do tego kupionego w sklepie, ponieważ nie ma w nim konserwantów i sztucznych barwników. Do przygotowania dżemu polecam wybierać jędrne, twarde morele, wówczas dżem lepiej smakuje.
5 | Kilogramów |
Morele
|
|
4 | Kilogramy |
cukier
|
|
2 | Łyżki |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |