3

Składniki

350 Gramów
pieczarki
6 Sztuk
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
szczypiorek
2 Łyżki
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bułki przekroić na pół. Pieczarki obrać i pokroić w drobne plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Podsmażyć na łyżce oleju i łyżce wody.
  2. Gdy pieczarki z cebulą będą już gotowe, dodać je na połówki bułek, posypać żółtym serem i dać do piekarnika na 10 minut. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem i keczupem.

Opis

Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych. Smacznego .

Podobne przepisy

Penne funghi

Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gulasz z łopatki wieprzowej z warzywami

Łatwy Do 1 godz
Gulasz z łopatki wieprzowej z warzywami

Kociołek warzywny

Łatwy Do 40 min
Kociołek warzywny

Kokardki z pieczarkami

Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Łatwy Do 1 godz
Kotlety jajeczno - pieczarkowe

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!