Domowe zapiekanki
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Domowe zapiekanki](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F4631-1702057771687.jpeg&w=3840&q=75)
Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych.
3
0 / 0
Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych.
5
Składniki
15 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
3 porcje
Składniki
350 g pieczarki
6 szt. bułka
1 szt. cebula
1 szt. szczypiorek
2 łyżka ser żółty
Przygotowanie
1
Bułki przekroić na pół. Pieczarki obrać i pokroić w drobne plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Podsmażyć na łyżce oleju i łyżce wody.
2
Gdy pieczarki z cebulą będą już gotowe, dodać je na połówki bułek, posypać żółtym serem i dać do piekarnika na 10 minut. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem i keczupem.