3

Składniki

350 Gramów
pieczarki
6 Sztuk
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
szczypiorek
2 Łyżki
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bułki przekroić na pół. Pieczarki obrać i pokroić w drobne plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Podsmażyć na łyżce oleju i łyżce wody.
  2. Gdy pieczarki z cebulą będą już gotowe, dodać je na połówki bułek, posypać żółtym serem i dać do piekarnika na 10 minut. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem i keczupem.

Opis

Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych. Smacznego .

Podobne przepisy

Penne funghi

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Pulpety w sosie śmietanowym

Przepis
Średni Do 40 min
Pulpety w sosie śmietanowym

Kokardki z pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kokardki z pieczarkami

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Krokiety z mięsem i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Krokiety z mięsem i pieczarkami

Indyk świąteczny

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Indyk świąteczny

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!