3

Składniki

350 Gramów
pieczarki
6 Sztuk
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
szczypiorek
2 Łyżki
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Bułki przekroić na pół. Pieczarki obrać i pokroić w drobne plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Podsmażyć na łyżce oleju i łyżce wody.
  2. Gdy pieczarki z cebulą będą już gotowe, dodać je na połówki bułek, posypać żółtym serem i dać do piekarnika na 10 minut. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem i keczupem.

Opis

Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych. Smacznego .

Podobne przepisy

Penne funghi

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Penne funghi

Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczona cukinia faszerowana mięsem mielonym i pieczarkami

Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Placuszki serowo makaronowe z sosem pieczarkowym

Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem n...

Przepis
Średni Do 1 godz
Bezglutenowe naleśniki z tuńczykiem, ogórkiem i ketchupem na gorąco

Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dyniowa zapiekanka z kiełbasą

Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gniazda ze szpinakiem i fasolą

Gulasz wołowy

Przepis
Średni Do 2 godz
Gulasz wołowy

Gulasz z łopatki wieprzowej z warzywami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Gulasz z łopatki wieprzowej z warzywami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!