Example thumb
3

Składniki

350 Gramów
pieczarki
6 Sztuk
bułka
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
szczypiorek
2 Łyżki
ser żółty
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Bułki przekroić na pół. Pieczarki obrać i pokroić w drobne plasterki, cebulę w drobną kosteczkę. Podsmażyć na łyżce oleju i łyżce wody.
  2. Gdy pieczarki z cebulą będą już gotowe, dodać je na połówki bułek, posypać żółtym serem i dać do piekarnika na 10 minut. Po wyjęciu posypać szczypiorkiem i keczupem.

Opis

Szybki i smaczny przepis na kolacje lub obiad. Dla dzieci i dorosłych. Smacznego .

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!