1

Składniki

250 Mililitrów
olej rzepakowy uniwersalny
6 Szczypt
pieprz ziołowy
2 Łyżeczki
bazylia
8 Sztuk
Chleb zwykły
8 Łyżek
keczup
40 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba cienko smarujemy masłem.
  2. Kładziemy na jedną kromkę plasterek sera tak by był na całej jej powierzchni.Posypujemy bazylia i pieprzem ziołowym.
  3. Przykrywamy drugą kromką chleba .Przekrawamy je na pół .Smażymy z obu stron na gorącym oleju .Podajemy polane keczupem

Opis

Smaczne na śniadanie i kolacje.

Podobne przepisy

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Bułeczki

Średni Do 3 godz
Bułeczki

Bułeczki maślane

Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb

Średni Do 3 godz
Chleb

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz
Chleb czekoladowy

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz
Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!