1

Składniki

250 Mililitrów
olej rzepakowy uniwersalny
6 Szczypt
pieprz ziołowy
2 Łyżeczki
bazylia
8 Sztuk
Chleb zwykły
8 Łyżek
keczup
40 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba cienko smarujemy masłem.
  2. Kładziemy na jedną kromkę plasterek sera tak by był na całej jej powierzchni.Posypujemy bazylia i pieprzem ziołowym.
  3. Przykrywamy drugą kromką chleba .Przekrawamy je na pół .Smażymy z obu stron na gorącym oleju .Podajemy polane keczupem

Opis

Smaczne na śniadanie i kolacje.

Podobne przepisy

Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Przepis
Łatwy Do 15 min
Grillowane bruschetty z czosnkiem i pomidorami

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

BUŁECZKI DYNIOWE

Przepis
Średni Do 1,5 godz
BUŁECZKI DYNIOWE

Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Przepis
Średni Do 2 godz
Bułeczki dyniowe z kakaowymi powidłami

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Chleb

Przepis
Średni Do 3 godz
Chleb

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!