1

Składniki

250 Mililitrów
olej rzepakowy uniwersalny
6 Szczypt
pieprz ziołowy
2 Łyżeczki
bazylia
8 Sztuk
Chleb zwykły
8 Łyżek
keczup
40 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba cienko smarujemy masłem.
  2. Kładziemy na jedną kromkę plasterek sera tak by był na całej jej powierzchni.Posypujemy bazylia i pieprzem ziołowym.
  3. Przykrywamy drugą kromką chleba .Przekrawamy je na pół .Smażymy z obu stron na gorącym oleju .Podajemy polane keczupem

Opis

Smaczne na śniadanie i kolacje.

Podobne przepisy

Grzanki francuskie

Łatwy Do 40 min.

Chleb

Średni Do 3 godz.

Chleb czekoladowy

Łatwy Ponad 3 godz.

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz.

Chleb pełnoziarnisty ze słonecznikiem

Średni Ponad 3 godz.

Małpi chleb

Łatwy Do 3 godz.

Tost francuski z karmelizowanymi owocami

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!