Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak przygotować sushi w domu? Ten przepis na sushi jest bardzo prosty i z każdego zrobi prawdziwego sushi mastera. Sushi w domu to już codzienność, a nie święto.
200 | Gramów |
Ryż do sushi
|
|
4 | Sztuki |
maty nori
|
|
2 | Łyżki |
Ocet ryżowy
|
|
70 | Gramów |
Łosoś wędzony
|
|
0.5 | Sztuki |
awokado
|
|
1 | Sztuka |
Ogórek świeży
|
|
2 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
1 | Opakowanie |
Wasabi
|
|
1 | Sztuka |
Świeży imbir
|
|
Dodatkowo |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |