Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Gotowy na wieczór meksykański? Przygotuj się na ostrą, pomidorową jazdę! Co się przyda? Dobry humor, niezły film i oczywiście… chrupiąca przekąska w doborowym towarzystwie. O kim mowa? O meksykańskich nachosach z mocno pomidorowym ketchupem Kotlin.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
Mąka kukurydziana
|
|
100 | Gramów |
Mąka pszenna Lubella
|
|
100 | Mililitrów |
Gorąca woda
|
|
4 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
Ostra papryka w proszku
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |