Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowe jagodzianki są najlepsze. Puszyste ciasto z pysznym, jagodowym nadzieniem to smak lata, który można przywołać również zimą, wykorzystując mrożone owoce.
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
1 | Kostka |
margaryna
|
|
0.5 | Litra |
mleko
|
|
1.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Aromat waniliowy
|
|
7 | Sztuk |
JAJA
|
|
13 | Dekagramów |
drożdże
|
|
30 | Dekagramów |
Jagody swieże lub mrożone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |