Example thumb
0

Składniki

3 Szczypty
Cebula granulowana
3 Szczypty
oregano
3 Szczypty
bazylia
3 Szczypty
czosnek
3 Sztuki
Kromki czerstwego chleba
3 Łyżki
masło
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Kromki chleba smarujemy z dwóch stron masłem (dość cienko), a następnie posypujemy przyprawami i uklepujemy je, żeby dobrze się trzymały. Jeśli używamy świeżych ząbków czosnku, to kroimy je na pół i nacieramy nim kromki przed posmarowaniem masłem.
  2. Gotowe kromki kroimy w kosteczki i wrzucamy na rozgrzaną patelnię teflonową bez dodatkowego tłuszczu. Smażymy do zarymienienia.

Opis

Wspaniały dodatek do wiosennych i letnich sałatek.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!