0

Składniki

80 Gramów
ingridient
Kakao DecoMorreno
180 Gramów
Olej kokosowy
120 Gramów
cukier puder
45 Gramów
Mleko w proszku
1 Szczypta
sól
20 Sztuk
orzechy włoskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotuj orzechy.
  2. Przesiej przez sitko cukier, kakao oraz mleko w proszku.
  3. Rozpuść olej kokosowy w kąpieli wodnej.
  4. Dodaj do oleju mieszankę z kakao. Wymieszaj dokładnie.
  5. Rozlej czekoladę do foremek. Odczekaj kilka minut aż czekoladki zaczną twardnieć i połóż na wierzchy połówkę orzecha włoskiego.
  6. Włóż do lodówki do całkowitego stężenia.
  7. Po wyjęciu z formy przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce.

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Przepis
Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świąteczne brownie z powidłami śliwkowymi

Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Przepis
Średni Do 40 min
Gofry jaglane z kremem kakaowym z awokado

Kakaowy „sernik” jaglany

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowy „sernik” jaglany

Placuszki kakaowo-szpinakowe z granatem

Przepis
Łatwy Do 15 min
Placuszki kakaowo-szpinakowe z granatem

Kokosowo-Kakaowe Trufle

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kokosowo-Kakaowe Trufle

Kakaowa Babka Wielkanocna

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa Babka Wielkanocna

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!