0

Składniki

80 Gramów
ingridient
Kakao DecoMorreno
180 Gramów
Olej kokosowy
120 Gramów
cukier puder
45 Gramów
Mleko w proszku
1 Szczypta
sól
20 Sztuk
orzechy włoskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Przygotuj orzechy.
  2. Przesiej przez sitko cukier, kakao oraz mleko w proszku.
  3. Rozpuść olej kokosowy w kąpieli wodnej.
  4. Dodaj do oleju mieszankę z kakao. Wymieszaj dokładnie.
  5. Rozlej czekoladę do foremek. Odczekaj kilka minut aż czekoladki zaczną twardnieć i połóż na wierzchy połówkę orzecha włoskiego.
  6. Włóż do lodówki do całkowitego stężenia.
  7. Po wyjęciu z formy przechowuj w szczelnie zamkniętym opakowaniu w lodówce.

Podobne przepisy

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Ciastka szachownica

Łatwy Do 3 godz
Ciastka szachownica

Ciasto z kakaowym musem

Łatwy Do 1,5 godz
Ciasto z kakaowym musem

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kakaowa rolada bezowa z grejpfrutem

Trudny Do 1 godz
Kakaowa rolada bezowa z grejpfrutem

Kakaowa strucla z makiem

Łatwy Do 2 godz
Kakaowa strucla z makiem

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Kakaowe serca

Średni Do 1,5 godz
Kakaowe serca

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!