Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Mamy dla Ciebie prosty przepis, który sprawi, że staniesz się prawdziwym Pizza-Masterem w domowym zaciszu! Nikt nie oprze się Twojej propozycji z salami, ziołami i rewelacyjnym - ciągnącym się serem.
Ciasto |
|||
250 | Gramów |
mąka typu 00
|
|
4 | Gramy |
suszone drożdże
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
160 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Sos |
|||
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Ząbki |
czosnek
|
|
150 | Mililitrów |
Passata Włocławek
|
|
2 | Łyżki |
świeża bazylia
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Dodatki |
|||
120 | Gramów |
mozzarella
|
|
30 | Gramów | ||
1 | Garść |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |