Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ten przepis sprawi, że staniesz się prawdziwym Pizza-Masterem w domowym zaciszu! Tej pizzy salami, ziołami i ciągnącym serem nikt się nie oprze!
Ciasto: |
|||
250 | Gramów |
mąka do pizzy typ 00
|
|
4 | Gramy |
Drożdże suszone
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
160 | Mililitrów |
ciepła woda
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
Sos |
|||
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
150 | Mililitrów |
passata pomidorowa Łowicz
|
|
![]() |
|||
2 | Łyżki |
świeża bazylia
|
|
2 | Łyżki |
Posiekana natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
Dodatki: |
|||
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
mozarella tarta
|
|
30 | Gramów |
Salami
|
|
1 | Garść |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |