Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Badzo łatwy i smaczny przepis na fasolkę po bretońsku polecam. Do gotującej się fasoli nie dodawać soli bo będzie twarda.
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Szczypta |
majeranek
|
|
500 | Gramów |
Fasola biała sucha
|
|
150 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
Kiełbasa śląska
|
|
2 | Sztuki |
czosnek
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Przyprawa do fasoli po bretońsku
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |