0

Składniki

1 Szczypta
majeranek
1 Łyżeczka
sól
1 Sztuka
Serek bieluch
2 Łyżki
zioła prowansalskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. wszystko razem dokładnie mieszamy, gdyby było za gęste dolewamy odrobinę mleka

Opis

Dipy są idealne jako dodatki do wielu potraw:)

Podobne przepisy

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Marynata do karkówki z grilla

Przepis
Łatwy Do 15 min
Marynata do karkówki z grilla

Faworki

Przepis
Średni Do 40 min
Faworki

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Jajecznica z cebulą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Jajecznica z cebulą

Marynowane kozaki

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Marynowane kozaki

Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Przepis
Średni Do 3 godz
Pieczone drożdżowe pierożki z farszem mięsnym

Puree z ciecierzycy

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Puree z ciecierzycy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!