0

Składniki

2 Szczypty
sól
1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
sok z cytryny
200 Gramów
ser biały
1 Sztuka
burak
3 Sztuki
czosnek
1 Łyżka
majonez
2 Łyżki
Koncentrat z buraków
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Buraczka ćwikłowego ugotować, zmiksować na mus. Dodać czosnek serek twarogowy mielony, majonez, koncentrat z buraków sól i pieprz.
  2. Doprawić sokiem z cytryny.
  3. Wszystko razem wymieszać.

Opis

Dodatek do mięs i wędlin.

Podobne przepisy

Paluszki łososiem zawijane

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki łososiem zawijane

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka makaronowa z fetą i brokułami

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Sos tatarski

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos tatarski

Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Przepis
Średni Do 3 godz
Jaja zawijane w szynce na sałatce jarzynowej

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sałatka z makaronem, suszonymi pomidorami i orzechami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!