Dip buraczkowy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Dip buraczkowy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976786346.jpeg&w=3840&q=75)
Dodatek do mięs i wędlin.
0
0 / 0
Dodatek do mięs i wędlin.
8
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
2 szczyp. sól
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. sok z cytryny
200 g ser biały
1 szt. burak
3 szt. czosnek
1 łyżka majonez
2 łyżka koncentrat z buraków
Przygotowanie
1
Buraczka ćwikłowego ugotować, zmiksować na mus. Dodać czosnek serek twarogowy mielony, majonez, koncentrat z buraków sól i pieprz.
2
Doprawić sokiem z cytryny.
3
Wszystko razem wymieszać.