Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dość z nudnymi dipami na stole! Wypróbuj oryginalną mieszankę aromatycznych pomidorów i cebuli. Lekko kwaśny, nieco słodki i słony sos barbecue na bazie ulubionego ketchupu pasuje do mięs i innych przekąsek. Dodaj czosnek i papryczkę chili, aby Twój dip nabrał „charakteru”. Smacznego!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
0.25 | Szklanki |
Cukier brązowy
|
|
2 | Łyżki |
ocet winny
|
|
3 | Łyżki |
sos sojowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Czosnek mielony
|
|
0.5 | Sztuki | ||
0.5 | Łyżeczki |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.25 | Łyżeczki |
Papryczka chilli
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |