Dip barbecue na bazie ketchupu
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
kontakt_2
![Dip barbecue na bazie ketchupu](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976637822.jpeg&w=3840&q=75)
Dość z nudnymi dipami na stole! Wypróbuj oryginalną mieszankę aromatycznych pomidorów i cebuli. Lekko kwaśny, nieco słodki i słony sos barbecue na bazie ulubionego ketchupu pasuje do mięs i innych przekąsek. Dodaj czosnek i papryczkę chili, aby Twój dip nabrał „charakteru”. Smacznego!
0
0 / 0
Dość z nudnymi dipami na stole! Wypróbuj oryginalną mieszankę aromatycznych pomidorów i cebuli. Lekko kwaśny, nieco słodki i słony sos barbecue na bazie ulubionego ketchupu pasuje do mięs i innych przekąsek. Dodaj czosnek i papryczkę chili, aby Twój dip nabrał „charakteru”. Smacznego!
9
Składniki
15 min
Przygotowanie
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szkl. ketchup kotlin z piekła rodem extra hot
0.25 szkl. cukier brązowy
2 łyżka ocet winny
3 łyżka sos sojowy
0.50 łyżecz. czosnek mielony
0.50 szt. cebula
0.50 łyżecz. papryka słodka
1 łyżecz. sól
0.25 łyżecz. papryczka chilli
Przygotowanie
Do garnka dodawaj są po kolei: szklankę ketchupu, cukier brązowy, ocet winny, sos sojowy, czosnek, sól, paprykę, chilli, posiekaną w kostkę cebulę. Wyieszamy składniki i gotuj przez ok. 20 minut, od czasu do czasu mieszając