1

Składniki

1 Szczypta
Rozmaryn
0.5 Łyżeczki
sól
300 Gramów
ingridient
makaron spaghetti Lubella Pełne Ziarno
250 Gramów
pomidorki koktajlowe
100 Gramów
Salami
4 Sztuki
pomidor
2 Sztuki
Papryczka chili
1 Sztuka
cebula
2 Sztuki
czosnek
1 Sztuka
pieprz
4 Łyżki
olej
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Chilii wypestkować (chyba że ktoś lubi płomień w buzi to nie;-))), pokroić (najlepiej w rękawiczkach).
  2. Rozmaryn, cebulę oraz czosnek pokroić w kostkę i wrzucić na olej, podpiec.
  3. Do tego dodać pomidory bez skórki i papryczkę chilii i dusić 10 minut.
  4. Pomidory koktajlowe przekroić na pół, salami dodać do reszty poddusić z 3 minutki i polać tym ugotowane wcześniej spaghetti al dente. Smacznego.

Opis

To spaghetti jest dobre, ale raczej nie dla dzieci!!!! Polecam osobom, którym smakują ostre potrawy.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Strefa Świąt

BRAND BOX

Skomentuj przepis!