Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Masz chętkę na oryginalnie smakującą polędwicę wieprzową? Przetestuj danie na bazie tego szlachetnego mięsa z tłustą śmietanką, obficie doprawione pieprzem, chili i cebulą. Diabelskie pappardelle to posiłek dla prawdziwych smakoszy!
1 | Opakowanie |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
300 | Gramów |
Polędwica wołowa
|
|
20 | Gramów |
masło
|
|
1 | Sztuka | ||
3 | Szczypty |
chili
|
|
300 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Szczypta |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
parmezan
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |