1

Składniki

1 Szczypta
pieprz
1 Łyżeczka
papryka słodka
1 Łyżeczka
majeranek
3 Sztuki
jajko
4 Sztuki
ząbek czosnku
3 Łyżki
mąka ziemniaczana
1 Łyżka
olej
1 Łyżka
Vegeta
60 Dekagramów
mięso wieprzowe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Rozbite tłuczkiem, poporcjowane kotlety włożyć do marynaty i pozostawić w lodówce najlepiej na 24godz. Ale 4 godziny też wystarczą
  2. W drugim dniu smażyć na głębokim oleju podawać z ziemniaczkami i surówką, ,można takie zamarynowane mięso rzucić również na grill. Pyyycha

Opis

Rewelacyjne kruche mięsko - place lizać, często serwuję gościom, są zachwyceni i często proszą o przepisy, więc dzielę się z wami :)

Podobne przepisy

Makaron z mięsem

Przepis
Średni Do 1 godz
Makaron z mięsem

Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Pierogi z kapustą i kaszą jęczmienną

Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Gołąbki z kaszą jęczmienną i grzybami

Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Orientalny chłodnik z botwinki ze świderkami z czekoladą

Ryba po grecku na szybko

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ryba po grecku na szybko

Spaghetti

Przepis
Średni Do 1 godz
Spaghetti

Boeuf strogonof

Przepis
Łatwy Do 40 min
Boeuf strogonof

Żeberka marynowane w piwie

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Żeberka marynowane w piwie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!