Diabelskie kotlety

m7
Diabelskie kotlety

1

0 / 0

Rewelacyjne kruche mięsko - place lizać, często serwuję gościom, są zachwyceni i często proszą o przepisy, więc dzielę się z wami :)

9

Składniki

480 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

1 szczyp. pieprz

1 łyżecz. papryka słodka

1 łyżecz. majeranek

3 szt. jajko

4 szt. ząbek czosnku

3 łyżka mąka ziemniaczana

1 łyżka olej

1 łyżka vegeta

60 dag. mięso wieprzowe

Przygotowanie


1

Rozbite tłuczkiem, poporcjowane kotlety włożyć do marynaty i pozostawić w lodówce najlepiej na 24godz. Ale 4 godziny też wystarczą

2

W drugim dniu smażyć na głębokim oleju podawać z ziemniaczkami i surówką, ,można takie zamarynowane mięso rzucić również na grill. Pyyycha

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły