Diabelskie kotlety
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Diabelskie kotlety](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976823827.jpeg&w=3840&q=75)
Rewelacyjne kruche mięsko - place lizać, często serwuję gościom, są zachwyceni i często proszą o przepisy, więc dzielę się z wami :)
1
0 / 0
Rewelacyjne kruche mięsko - place lizać, często serwuję gościom, są zachwyceni i często proszą o przepisy, więc dzielę się z wami :)
9
Składniki
480 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
1 szczyp. pieprz
1 łyżecz. papryka słodka
1 łyżecz. majeranek
3 szt. jajko
4 szt. ząbek czosnku
3 łyżka mąka ziemniaczana
1 łyżka olej
1 łyżka vegeta
60 dag. mięso wieprzowe
Przygotowanie
1
Rozbite tłuczkiem, poporcjowane kotlety włożyć do marynaty i pozostawić w lodówce najlepiej na 24godz. Ale 4 godziny też wystarczą
2
W drugim dniu smażyć na głębokim oleju podawać z ziemniaczkami i surówką, ,można takie zamarynowane mięso rzucić również na grill. Pyyycha