Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przez żołądek do serca? Szybko, pysznie, a do tego zdrowo? Jesteśmy na TAK! Koniecznie zaserwuj swojej drugiej połówce ten wyjątkowo efektowny, rozkosznie słodki deserek, pełen serc czekoladowych zatopionych w truskawkowej galaretce. Efekt rozkochania gwarantowany :)
15 | Gramów | ||
![]() |
|||
250 | Mililitrów |
mleko roślinne
|
|
15 | Gramów |
Ksylitol
|
|
10 | Gramów |
agar
|
|
1 | Sztuka |
galaretka truskawkowa
|
|
200 | Mililitrów |
Śmietanka 36%
|
|
1 | Łyżka |
syrop z agawy
|
|
150 | Gramów |
maliny
|
|
2 | Łyżki |
jagody goji
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |