0

Składniki

1 Słoik
100 Gramów
Czekolada deserowa
750 Pęczków
Mleko kokosowe
50 Gramów
kasza manna
10 Sztuk
truskawki
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej, dodajemy połowę mleka kokosowego.
  2. Na drugiej połowie gotujemy ryż lub kaszę manną.
  3. Mieszamy z dżemem truskawkowym 100% z owoców Extra Gładki
  4. W pękatych szklankach układamy warstwę musu czekoladowego i truskawkowego z ziarnami.
  5. Następnie przybieramy wiórkami czekoladowymi i połówkami świeżych truskawek. Posypujemy świeżą miętą.

Podobne przepisy

Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Przepis
Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z Lubella Mlekołaki Choco Kulki

Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Przepis
Łatwy Do 15 min
Choco-szaszłyki z owocami - Nie tylko dla dzieci

Chocolatta z kokosową nutą

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta z kokosową nutą

Czekoladowe gwiazdki z migdałami

Przepis
Średni Do 1 godz
Czekoladowe gwiazdki z migdałami

Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Czekoladowe kubeczki z kremem truskawkowym

Czekoladowe świderki z truskawkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Czekoladowe świderki z truskawkami

Deser 3-warstwowy na lato

Przepis
Łatwy Do 40 min
Deser 3-warstwowy na lato

Deser z białą czekoladą i truskawkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Deser z białą czekoladą i truskawkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!