1

Składniki

100 Mililitrów
mleko UHT 3,2%
4 Szczypty
wiórki kokosowe
1 Łyżeczka
ŻELATYNA
60 Gramów
Czekolada biała
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
8 Sztuk
ananas plastry w syropie
2 Łyżki
Malibu
2 Łyżki
Sok ananasowy
0.5 Litra
woda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuścić w wodzie. Połowę rozlać do salaterek i schłodzić. Mleko ubić na pianę dodać malibu i dwie łyżki syropu ananasowego. Dodać łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 2 łyżkach wody oraz resztę galaretki. Wlać na zastygnięta galaretkę. Podawać z plastrami ananasa, biała czekolada i wiórkami kokosowymi.

Opis

Deser ananasowo- kokosowy

Podobne przepisy

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Kakaowa Panna Cotta

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowa Panna Cotta

Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Panna cotta

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Panna cotta

Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami ...

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami w czerwonym winie

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!