1

Składniki

100 Mililitrów
mleko UHT 3,2%
4 Szczypty
wiórki kokosowe
1 Łyżeczka
ŻELATYNA
60 Gramów
Czekolada biała
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
8 Sztuk
ananas plastry w syropie
2 Łyżki
Malibu
2 Łyżki
Sok ananasowy
0.5 Litra
woda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuścić w wodzie. Połowę rozlać do salaterek i schłodzić. Mleko ubić na pianę dodać malibu i dwie łyżki syropu ananasowego. Dodać łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 2 łyżkach wody oraz resztę galaretki. Wlać na zastygnięta galaretkę. Podawać z plastrami ananasa, biała czekolada i wiórkami kokosowymi.

Opis

Deser ananasowo- kokosowy

Podobne przepisy

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Ciasto Biskup

Przepis
Średni Do 2 godz
Ciasto Biskup

Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Kakaowa Panna Cotta

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowa Panna Cotta

Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowa rolada z musem śmietankowym i sercem w środku

Panna cotta

Przepis
Łatwy Ponad 3 godz
Panna cotta

Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami ...

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami w czerwonym winie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!