Example thumb
1

Składniki

100 Mililitrów
mleko UHT 3,2%
4 Szczypty
wiórki kokosowe
1 Łyżeczka
ŻELATYNA
60 Gramów
Czekolada biała
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
8 Sztuk
ananas plastry w syropie
2 Łyżki
Malibu
2 Łyżki
Sok ananasowy
0.5 Litra
woda
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuścić w wodzie. Połowę rozlać do salaterek i schłodzić. Mleko ubić na pianę dodać malibu i dwie łyżki syropu ananasowego. Dodać łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 2 łyżkach wody oraz resztę galaretki. Wlać na zastygnięta galaretkę. Podawać z plastrami ananasa, biała czekolada i wiórkami kokosowymi.

Opis

Deser ananasowo- kokosowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!