1

Składniki

100 Mililitrów
mleko UHT 3,2%
4 Szczypty
wiórki kokosowe
1 Łyżeczka
ŻELATYNA
60 Gramów
Czekolada biała
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
8 Sztuk
ananas plastry w syropie
2 Łyżki
Malibu
2 Łyżki
Sok ananasowy
0.5 Litra
woda
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuścić w wodzie. Połowę rozlać do salaterek i schłodzić. Mleko ubić na pianę dodać malibu i dwie łyżki syropu ananasowego. Dodać łyżeczkę żelatyny rozpuszczonej w 2 łyżkach wody oraz resztę galaretki. Wlać na zastygnięta galaretkę. Podawać z plastrami ananasa, biała czekolada i wiórkami kokosowymi.

Opis

Deser ananasowo- kokosowy

Podobne przepisy

Kakaowa Panna Cotta

Łatwy Do 40 min
Kakaowa Panna Cotta

Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Łatwy Do 1,5 godz
Musiki na bazie Czekodżemu Śliwkowego Łowicz

Panna cotta

Łatwy Ponad 3 godz
Panna cotta

Sernik kiwi bez pieczenia

Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami ...

Średni Ponad 3 godz
Tort Mus z Czekodżemem Wiśniowym Łowicz oraz mini gruszkami ...

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Batony musli z ryżem i żurawiną

Średni Do 40 min
Batony musli z ryżem i żurawiną

Chleb kakaowy

Łatwy Do 3 godz
Chleb kakaowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!