0

Składniki

1 Sztuka
galaretka cytrynowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
1 Sztuka
Galaretka porzeczkowa
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
1 Sztuka
brzoskwinia w syropie
1 Sztuka
bita śmietana
1 Sztuka
czekolada mleczna
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Według przepisu na opakowaniu rozrobić galaretkę cytrynową, rozlać do tylu przeźroczystych kubeczków, ilu porcji potrzebujemy (np. 15)
  2. Zaczekać aż zastygnie
  3. Następnie zrobić to samo z galaretką agrestową
  4. Następnie truskawkową
  5. Na końcu porzeczkową
  6. Później pokroić owoce z puszki, dodać po 2- 3 plasterki każdego na wierzch galaretki
  7. Potem dodać na wierzch bitą śmeitanę
  8. Posypać startą czekoladą.

Opis

Bardzo dobry deser, który ładnie wygląda.

Podobne przepisy

Ciasto z kaszy manny z ananasem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasto z kaszy manny z ananasem

Chocolatta Pomarańczowa

Przepis
Łatwy Do 15 min
Chocolatta Pomarańczowa

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Migdałowa chocolatta

Przepis
Łatwy Do 15 min
Migdałowa chocolatta

Miodownik z kremem kakowym

Przepis
Średni Do 2 godz
Miodownik z kremem kakowym

Muffinki z czekoladowymi kulkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z czekoladowymi kulkami

Orzechowo-czekoladowy torcik

Przepis
Średni Do 3 godz
Orzechowo-czekoladowy torcik

Paluszkowe duszki

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Paluszkowe duszki

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!