0

Składniki

1 Sztuka
galaretka cytrynowa
1 Sztuka
Galaretka agrestowa
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
1 Sztuka
Galaretka porzeczkowa
1 Sztuka
ananas plastry w syropie
1 Sztuka
brzoskwinia w syropie
1 Sztuka
bita śmietana
1 Sztuka
czekolada
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Według przepisu na opakowaniu rozrobić galaretkę cytrynową, rozlać do tylu przeźroczystych kubeczków, ilu porcji potrzebujemy (np. 15)
  2. Zaczekać aż zastygnie
  3. Następnie zrobić to samo z galaretką agrestową
  4. Następnie truskawkową
  5. Na końcu porzeczkową
  6. Później pokroić owoce z puszki, dodać po 2- 3 plasterki każdego na wierzch galaretki
  7. Potem dodać na wierzch bitą śmeitanę
  8. Posypać startą czekoladą.

Opis

Bardzo dobry deser, który ładnie wygląda.

Podobne przepisy

Ciasto z kaszy manny z ananasem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasto z kaszy manny z ananasem

Piernik na święta

Przepis
Średni Do 15 min
Piernik na święta

Gofry-serduszka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Gofry-serduszka

Sernik kiwi bez pieczenia

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sernik kiwi bez pieczenia

Cynamonowy deser z płatkami Mlekołaki

Przepis
Łatwy Do 40 min
Cynamonowy deser z płatkami Mlekołaki

Grillowane owoce z płatkami

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Grillowane owoce z płatkami

Muffinki z czekoladowymi kulkami

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z czekoladowymi kulkami

Orzechowo-czekoladowy torcik

Przepis
Średni Do 3 godz
Orzechowo-czekoladowy torcik

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!