0

Składniki

3 Łyżki
ingridient
konfitura truskawkowa Łowicz
350 Gramów
Serek homogenizowany waniliowy
1 Sztuka
galaretka truskawkowa
3 Łyżki
wiórki kokosowe
200 Mililitrów
Wrzątek
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Galaretkę rozpuszczamy we wrzątku i odstawiamy do przestudzenia.
  2. Wystudzoną miksujemy z serkiem homogenizowanym.
  3. Masę przelewamy do dwóch foremek o średnicy około 12 cm i odstawiamy do lodówki do stężenia.
  4. Na środek gotowego deseru nakładamy konfiturę truskawkową Łowicz, a brzegi posypujemy wiórkami kokosowymi.

Opis

Prosty i szybki przepis na pyszny i efektowny deser kokosowo-truskawkowy.

Podobne przepisy

Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Przepis
Średni Do 3 godz
Torcik makowy z czarną porzeczką i białą czekoladą

Batony musli z ryżem i żurawiną

Przepis
Średni Do 40 min
Batony musli z ryżem i żurawiną

Ciasto z masą brzoskwiniową

Przepis
Trudny Do 3 godz
Ciasto z masą brzoskwiniową

Muffinki bazyliowe

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki bazyliowe

Naleśniki z konfiturą truskawkową, bitą śmietaną i prażonym...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Naleśniki z konfiturą truskawkową, bitą śmietaną i prażonymi migdałami

Owsiane kubeczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Owsiane kubeczki

Świąteczne kakaowe trufle jaglane ze skórką pomarańczową

Przepis
Łatwy Do 40 min
Świąteczne kakaowe trufle jaglane ze skórką pomarańczową

Tartaletki ze śmietanką kokosową i truskawkami

Przepis
Średni Do 3 godz
Tartaletki ze śmietanką kokosową i truskawkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!