Deser jogurtowy z jagodami
m7
0
0 / 0
0
Jagody to wspaniały dodatek do deserów.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
250 jogurt brzoskwiniowy
250 jogurt kokosowo - migdałowy
200 śmietanka kremowa 30%
2 szt. konfitura
10 szt. biszkopty okrągłe
1 łyżka cukier waniliowy
5 dek. płatki migdałowe
Przygotowanie
1
Biszkopty i płatki migdałowe pokrusz, wymieszaj z cukrem waniliowym.
2
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno.
3
Jogurty wymieszaj, połącz z ubitą śmietaną.
4
Konfiturę wyłóż na spód 6 miseczek.
5
Dopełnij mieszanka biszkoptową i kremem jogurtowym.
6
Udekoruj.
7
Przed podaniem deser schłodź.