Deser jogurtowy z jagodami
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Deser jogurtowy z jagodami](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975860306.jpeg&w=3840&q=75)
Jagody to wspaniały dodatek do deserów.
0
0 / 0
Jagody to wspaniały dodatek do deserów.
7
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
250 jogurt brzoskwiniowy
250 jogurt kokosowo - migdałowy
200 śmietanka kremowa 30%
2 szt. konfitura
10 szt. biszkopty okrągłe
1 łyżka cukier waniliowy
5 dag. płatki migdałowe
Przygotowanie
1
Biszkopty i płatki migdałowe pokrusz, wymieszaj z cukrem waniliowym.
2
Śmietanę kremówkę ubij na sztywno.
3
Jogurty wymieszaj, połącz z ubitą śmietaną.
4
Konfiturę wyłóż na spód 6 miseczek.
5
Dopełnij mieszanka biszkoptową i kremem jogurtowym.
6
Udekoruj.
7
Przed podaniem deser schłodź.