0

Składniki

1 Sztuka
Budyń czekoladowy
30 Dekagramów
maliny
0.5 Litra
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z mleka oraz budyniu w proszku gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozlewamy na talerze.
  2. Maliny oczyszczamy, płuczemy, układamy na masie budyniowej.

Opis

Można dodać inne owoce.

Podobne przepisy

Imprezowe mini babeczki z Miodo Kółkami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Imprezowe mini babeczki z Miodo Kółkami

Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką kokosową

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką kokosową

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Naleśniki z musem malinowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Naleśniki z musem malinowym

Naleśniki z owocami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

Pączki z kakaowym nadzieniem

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Pączki z kakaowym nadzieniem

Malinowe lody

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Malinowe lody

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!