0

Składniki

1 Sztuka
Budyń czekoladowy
30 Dekagramów
maliny
0.5 Litra
mleko
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Z mleka oraz budyniu w proszku gotujemy budyń wg przepisu na opakowaniu. Gorący rozlewamy na talerze.
  2. Maliny oczyszczamy, płuczemy, układamy na masie budyniowej.

Opis

Można dodać inne owoce.

Podobne przepisy

Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Łatwy Do 3 godz
Ciasto drożdżowe z sosem malinowym

Kakaowe musli

Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

Naleśniki z musem malinowym

Łatwy Do 1 godz
Naleśniki z musem malinowym

Naleśniki z owocami

Łatwy Do 40 min
Naleśniki z owocami

BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Średni Do 40 min
BABECZKI JAGLANE Z MAKIEM I MALINAMI

Babka drożdżowa z bakaliami

Średni Do 3 godz
Babka drożdżowa z bakaliami

Beza z malinami i borówkami

Średni Do 3 godz
Beza z malinami i borówkami

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!