Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Oto przepis dla wszystkich amatorów mango, które na kontynencie azjatyckim nazywane jest owocem bogów. Nie bez powodu! Nie tylko jest to niezwykle smaczny i bogaty w wartości odżywcze owoc, ale również fenomenalnie sprawdza się on jako dodatek do deserów i ciast. Przekonaj się sam :)
SKŁADNIKI NA MASĘ SOKOWĄ: |
|||
1 | Litr |
sok z mango
|
|
100 | Gramów |
Cukier trzcinowy
|
|
80 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
SKŁADNIKI NA MASĘ MLECZNĄ: |
|||
10 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Litr |
mleko
|
|
120 | Gramów |
Cukier trzcinowy
|
|
85 | Gramów |
Skrobia ziemniaczana
|
|
1 | Łyżka |
mleko
|
|
DODATKI: |
|||
1 | Sztuka |
Mango
|
|
0.5 | Szklanki |
wiórki kokosowe
|
|
Alergeny | |||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |