Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jabłecznik w delikatnym cieście. Bardzo dobry na weekendowe, rodzinne spotkania :)
1 | Kilogram |
jabłka
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
cynamon
|
|
450 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
300 | Gramów |
masło śmietankowe
|
|
150 | Gramów |
cukier puder
|
|
50 | Gramów |
rodzynki
|
|
2 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Łyżka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Łyżki |
bułka tarta
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |