Delikatne ciasto do kawy
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Delikatne ciasto do kawy](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699975342300.jpeg&w=3840&q=75)
białe z galaretką:)
1
0 / 0
białe z galaretką:)
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
12 porcji
Składniki
2 szkl. mleko
2 szt. galaretka truskawkowa
2 szt. galaretka brzoskwiniowa
2 szt. bita śmietana
0.50 szkl. kolorowe pastylki czekoladowe
Przygotowanie
1
Galaretki rozpuszczamy, razem truskawkowe w 2 szklankach wody i razem brzoskwiniowe w 2 szklankach wody, następnie studzimy.
2
Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy schłodzona galaretkę brzoskwiniową, dodajemy kulki czekoladowe. Galaretkę truskawkową dzielimy na 3 części. Pierwszą wylewamy na blaszkę, odstawiamy do stężenia, na nią połowę pianki brzoskwiniowej, galaretkę truskawkową, piankę brzoskwiniową i wierzch zalewamy truskawkową galaretką.