Delikatne ciasto do kawy

m7
Delikatne ciasto do kawy

1

0 / 0

białe z galaretką:)

5

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


12 porcji

Składniki

2 szkl. mleko

2 szt. galaretka truskawkowa

2 szt. galaretka brzoskwiniowa

2 szt. bita śmietana

0.50 szkl. kolorowe pastylki czekoladowe

Przygotowanie


1

Galaretki rozpuszczamy, razem truskawkowe w 2 szklankach wody i razem brzoskwiniowe w 2 szklankach wody, następnie studzimy.

2

Śnieżki ubijamy w mleku, dodajemy schłodzona galaretkę brzoskwiniową, dodajemy kulki czekoladowe. Galaretkę truskawkową dzielimy na 3 części. Pierwszą wylewamy na blaszkę, odstawiamy do stężenia, na nią połowę pianki brzoskwiniowej, galaretkę truskawkową, piankę brzoskwiniową i wierzch zalewamy truskawkową galaretką.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły