Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Aromatyczna i pyszna zupa kalafiorowa na wywarze wołowym z dużą ilością warzyw to bardzo sycące danie. Dzięki odpowiednim przyprawom zupa jest delikatna i bardzo apetyczna.
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1.5 | Litra |
woda
|
|
0.25 | Sztuki |
seler
|
|
1 | Sztuka |
kalafior
|
|
1 | Sztuka |
marchew
|
|
1 | Sztuka |
korzeń pietruszki
|
|
0.25 | Sztuki |
por
|
|
2 | Sztuki |
ziele angielskie
|
|
1 | Sztuka |
liść laurowy
|
|
3 | Łyżki |
Kefir
|
|
25 | Dekagramów |
Wołowina
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |