Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na deep pizza pochodzi z Ameryki, a dokładniej z Chicago. Piecze się ją w głębokim naczyniu i wyglądem przypomina bardziej ciasto. Jest wypełniona dodatkami po same brzegi i stanowi dobrą alternatywę dla tradycyjnej pizzy. Możesz do niej dodać w zasadzie wszystko na co masz ochotę, my proponujemy wersję z pomidorami, mozzarellą, cebulą, kiełbasą, oliwkami i bazylią. Przygotowanie dania z naszego przepisu na deep pizza z pewnością zaspokoi twój głód!
1 | Szklanka |
woda
|
|
14 | Gramów |
Drożdże suche
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier
|
|
500 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
6 | Łyżek |
oliwa z oliwek
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
250 | Gramów |
mozzarella
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
kiełbasa
|
|
20 | Sztuk |
Czarne oliwki
|
|
2 | Szczypty |
bazylia
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |